Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat
Termék javaslatok:
Nincs találat
Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat

Szállítási/Visszáru információk

CSOMAGOK HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA

A weboldalon leadott rendelések esetén, cégünk vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását Magyarország teljes területén.

Saját autóinkon kívül jelenleg az alábbi futárszolgálatokkal szállítunk:
- GLS
- MPL
 

Cégünk vállalja, hogy tárgyi munkanap 14 óráig beérkező megrendeléseit, raktári készleten lévő termékek esetén, még azon a napon kiszolgálja és átadja a futárszolgálatnak. A futárok a csomagot 24-48 órán belül az ország teljes területén házhoz szállítják.
A feladott csomagokat nyomon követheti a következő linkeken: GLS   MPL

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Nettó 100.000.- Ft számla érték fölötti, a futárszolgálatoknak feladható csomagok kiszállítása ingyenes belföldön.

-          Súlyhatáros, a GLS futárszolgálattal feladható csomagok díjai:

Csomag súly [kg]

Csomag díja nettó [Ft]

0-20

1.600.-

20-30

2.300.-

30-50

3.300.-

50-75

4.000.-

75-100

5.500.-

 

-          Súlyhatáros, az MPL futárszolgálattal feladható csomagok díjai:

Csomag súly [kg]

Csomag díja nettó [Ft]

0-10

1.567.-

10-20

2.354.-

20-40

4.716.-

  
  

 

Precíziós acél hidraulika csövek szállítása: minden esetben egyedi szállítási ajánlat alapján meghatározott szállítási díjak, az áru értékétől függetlenül.

Terjedelmes csomag, túlméretes csomag, raklapos áruszállítás: minden esetben egyedi szállítási ajánlat alapján meghatározott szállítási díjak, az áru értékétől függetlenül.

 

CSOMAGOK ÁTVÉTELE

Kérjük, hogy a csomag átvételekor, minden esetben győződjön meg a csomag sértetlenségéről!

A csomag sérülése esetén, az átvétel előtt kérje a csomagot átadó személyt, hogy a sérült csomagról rögzítsen jegyzőkönyvet, fényképet. Ennek hiányában a fuvarozó cég nem vállal semmilyen felelősséget a csomagban keletkező kárért, kártérítési igényt nem fogad el. A csomag sérüléséből adódó kár, ebben az esetben a csomagot átvevő személyt terheli. A felvett jegyzőkönyv másolatát és a fényképet, juttassa el ügyfélszolgálatunkhoz email-ben az info@optimit.hu címre!

 

FIZETÉSI MÓDOK

Web áruházunk lehetőséget nyújt utánvétes és előre utalásos fizetési módokra, szerződött Ügyfeleinknek pedig halasztott átutalásos fizetési mód is rendelkezésére áll.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőséget biztosítunk, a megrendelt termékek személyes átvételére Magyarországon hét telephelyünk bármelyikén. Amennyiben a rendelés leadásakor a „személyes átvételt” választja, kiválaszthatja, hogy mely üzletünkben szeretné átvenni a megrendelt termékeket. Amennyiben él ezzel a lehetőséggel, úgy a szállítás díjtalan. A személyes átvétel időpontjával kapcsolatban, minden esetben értesítést fog kapni ügyfélszolgálatunktól.

Amennyiben további kérdései merülnek fel a megrendelt termékek szállításával, kézbesítésével kapcsolatban, kérem keressen minket központi ügyfélszolgálatunkon a +36 30 70 46 746 telefonszámon, vagy levélben az info@optimit.hu email címen!

 

ELÁLLÁS JOGA/VISSZÁRU KEZELÉS

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül!

Az elállási jog nem illeti meg az olyan Felhasználót, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el, de Szolgáltató lehetőséget biztosít egyes esetekre, amikor Felhasználó nem Fogyasztó, hogy bizonyos feltételek mellett élhessen ezen jogával:

- a vásárlás dátumától számított 5 napon belül írásban jelzett elállás esetén a termék visszaküldhető
- a vásárlás dátumától számított 5 és 30 nap közötti intervallumban írásban jelzett elállás esetén a termék, típusától függően, egyedi elbírálást követően, csökkentett áron vásárolható vissza
- a vásárlás dátumától 30 napon túl jelzett elállási szándék esetén semmi esetben sem áll módunkban a termék vissza vételére.

Nem illeti meg az elállási jog Felhasználót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Felhasználó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak. Ilyenek például a folyóméterben, levágva értékesített termékek, készre szerelt termékek, alkatrészek, és minden olyan termék, ami a megrendelés pillanatában nem áll rendelkezésre a Szolgáltató raktárában.

Az elállási jog gyakorlásának alapvető feltétele a Felhasználó részéről szabályosan kitöltött Termék visszaküldési nyomtatvány megküldése. A kitöltött nyomtatványt minden esetben csatolni kell a termékhez, melyet cégünk székhelyére, 4130 Derecske, Köztársaság út 16-18. címre kell vissza küldeni. A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie!

A Termék visszaküldési nyomtatvány ide kattintva tölthető le!

Az elállási jog gyakorlásának a termékre vonatkozó további feltételeivel kapcsolatban a Fogyasztókra érvényes szabályozások a mérvadóak! Bővebben Általános szerződési feltételeinkből tájékozódhat!