Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat
Termék javaslatok:
Nincs találat
Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat

Szállítási információk

CSOMAGOK HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA

A weboldalon leadott rendelések esetén, cégünk vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását Magyarország teljes területén.

Saját autóinkon kívül jelenleg 2 futárszolgálattal szállítunk:
- GLS
- 24H

Cégünk vállalja, hogy tárgyi munkanap 14 óráig beérkező megrendeléseit, raktári készleten lévő termékek esetén, még azon a napon kiszolgálja és átadja a futárszolgálatnak. A futárok a csomagot 24-48 órán belül az ország teljes területén házhoz szállítják.
A feladott csomagokat nyomon követheti a következő linkeken: GLS 24H

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Nettó 100.000.- Ft számla érték fölötti, a futárszolgálatoknak feladható csomagok kiszállítása ingyenes belföldön.

-          Súlyhatáros, a futárszolgálatoknak feladható csomagok díjai:

Csomag súly [kg]

Csomag díja [Ft]

0-20

1.600.-

20-30

2.300.-

30-50

3.300.-

50-75

4.000.-

75-100

5.500.-

 

Precíziós acél hidraulika csövek szállítása: minden esetben egyedi szállítási ajánlat alapján meghatározott szállítási díjak, az áru értékétől függetlenül.

Terjedelmes csomag, túlméretes csomag, raklapos áruszállítás: minden esetben egyedi szállítási ajánlat alapján meghatározott szállítási díjak, az áru értékétől függetlenül.

 

CSOMAGOK ÁTVÉTELE

Kérjük, hogy a csomag átvételekor, minden esetben győződjön meg a csomag sérülés mentességéről!

A csomag sérülése esetén, az átvétel előtt kérje a csomagot átadó személyt, hogy a sérült csomagról rögzítsen jegyzőkönyvet, fényképet. Ennek hiányában a fuvarozó cég nem vállal semmilyen felelősséget a csomagban keletkező kárért, kártérítési igényt nem fogad el. A csomag sérüléséből adódó kár, ebben az esetben a csomagot átvevő személyt terheli. A felvett jegyzőkönyv másolatát és a fényképet, juttassa el ügyfélszolgálatunkhoz email-ben az info@optimit.hu címre!

 

FIZETÉSI MÓDOK

Web áruházunk lehetőséget nyújt utánvétes és előre utalásos fizetési módokra, szerződött Ügyfeleinknek pedig halasztott átutalásos fizetési mód is rendelkezésére áll.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőséget biztosítunk, a megrendelt termékek személyes átvételére Magyarországon hét telephelyünk bármelyikén. Amennyiben a rendelés leadásakor a „személyes átvételt” választja, kiválaszthatja, hogy mely üzletünkben szeretné átvenni a megrendelt termékeket. Amennyiben él ezzel a lehetőséggel, úgy a szállítás díjtalan. A személyes átvétel időpontjával kapcsolatban, minden esetben értesítést fog kapni ügyfélszolgálatunktól.

 

Amennyiben további kérdései merülnek fel a megrendelt termékek szállításával, kézbesítésével kapcsolatban, kérem keressen minket központi ügyfélszolgálatunkon a +36 30 336 4695 telefonszámon, vagy levélben az info@optimit.hu email címen!

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.