Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat
Termék javaslatok:
Nincs találat
Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat

Cégbemutató

Az Optimit Hungária Kft. 25 éve elkötelezett abban, hogy a legjobb szakmai megoldásokkal segítse Ügyfeleit a mobil- és ipari hidraulika, valamint a különféle iparágakban alkalmazott tömlők és szerelvényeik területén.

Cégcsoportunk Magyarországon nagykereskedelmi központunk mellett, hét szaküzlettel és szervizponttal, hat szerviz autóval és központi szervizzel rendelkezik. Romániában található leányvállalatunk országos lefedettségű nagykereskedelmi központja Nagyváradon található.

Mindkét országban kiválóan képzett szakembereinkkel, széles áruválasztékkal, és nagy mennyiségben, azonnal elérhető raktárkészlettel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

TELEPHELYEINK:

  • Derecske: nagykereskedelmi központ, gyártó üzem, szaküzlet és a szervizpont
  • Debrecen: szervizközpont, szaküzlet és szervizpont, szerviz autók
  • Budapest: szaküzlet és szervizpont, szervizautók
  • Biatorbágy: szaküzlet és szervizpont, szervizautók
  • Sopron: szaküzlet és szervizpont
  • Kecskemét: szaküzlet és szervizpont
  • Miskolc: szaküzlet és szervizpont, szervizautók
  • Szeged: szaküzlet és szervizpont, szervizautók

LEÁNYVÁLLALATUNK:

  • Nagyvárad: nagykereskedelmi központ, szaküzlet
  • Bukarest: szaküzlet és szervizpont

 

Magyarországon 2019-ben vettük birtokba cégünk új székhelyét, ezzel közel 2.300 m2-rel bővült raktár és iroda kapacitásunk, mely az ország keleti régiójában Derecskén található, Debrecentől 20 km-re déli irányba.
A határon túl Románia irányába terjeszkedtünk. 2005-ben megalakult ottani képviseletünk, az Optimit Hidraulic S.r.l., mely azóta jelentős kis- és nagykereskedelmi forgalmat bonyolít Románia egész területén. A megnövekedett elégedett Ügyfélkör kiszolgálására 2020-ban adtuk át új 1.200 m2-es nagykereskedelmi központunkat Nagyváradon, majd 2023-ban Bukarestben nyitottunk telephelyet, melyen keresztül az ország keleti régióját látjuk el.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Nem csak viszonteladóknak kínáljuk szolgáltatásainkat, hanem kis- és középvállalkozásoknak, nagyvállalatoknak és egyéni vásárlóinknak is. Szaktanácsadó kollégáink akár személyesen, akár központi ügyfélszolgálatunkon keresztül egyaránt Ügyfeleink rendelkezésére állnak. Ügyfélkapcsolati rendszerünk lehetővé teszi számunkra, hogy szolgáltatásainkat az egyéni igényekhez és elvárásokhoz igazítsuk.

 

MUNKATÁRSAK

Közös céljaink elérésére összpontosító, elkötelezett csapat vagyunk.
Célunk, hogy szakértelmünkkel és a rendelkezésre álló raktárkészletünkkel, minél pontosabban, hatékonyan és gyorsan szolgáljuk ki minden meglévő és új Partnerünket. Évtizedes szakmai háttérrel és tapasztalattal várjuk minden, e szép szakma iránt érdeklődő, kedves Ügyfelünket. Kollegáink rendszeres szakmai továbbképzéseken vesznek részt, annak érdekében, hogy a legújabb, innovatív szakmai megoldásokkal segítsük, támogassuk Ügyfeleinket.

 

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

2007-ben bevezettük az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünket.

 

KIÁLLÍTÁSOK, VÁSÁROK

Igyekszünk lépést tartani a szakma dinamikus fejlődésével is. Lehetőség szerint részt veszünk minden bel- és külföldi szakkiállításon, kiállítóként vagy látogatóként.

Jelen vagyunk Magyarországon az Agromash Expo-n és az Ipar Napjai Mach-Tech kiállításokon, Romániában a TIB Bucharest, Szerbiában a Novi Sad International Agricultural Fair kiállításon, illetve egyéb európai szakkiállításokon.

 

Köszöntünk weboldalunkon minden meglévő és leendő Ügyfelünket!