Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat
Termék javaslatok:
Nincs találat
Összes találat megtekintése “” kifejezésre Összes találat

Nem bánod meg, ha regisztrálsz nálunk!

Ha tudod mit szeretnél vásárolni, ha gyors szakmai segítségre lenne szükséged egy termék megtalálásához, vagy már kifutottál a munkaidőből, az Optimit Webáruháza megbízható szakmai információkkal, és óriási termékválasztékkal, bármikor elérhető számodra

Egy webshop születése

Valószínűleg Te sem szeretsz feleslegesen dugóban ülni, értékes félórákat vagy órákat tölteni közlekedéssel, vagy ha napközben a teendőid, munkád miatt éppen nincsen időd, amikor online, a számodra legmegfelelőbb időpontban is beszerezheted a kívánt termékeket. Az egyik legértékesebb kincsed ugyanis az időd, úgy a vállalkozásban és a munkahelyen, mint a magánéletben.

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok foglalkoztattak minket is, mikor elhatároztuk, hogy az egyébként már egy ideje működő, de kisebb-nagyobb hiányosságokkal küzdő webshopunkat újragondoljuk, és létrehozunk egy egészen új, a mai kornak és elvárásoknak megfelelő webáruházat. Nem csak kényelmesebb és gyorsabb a vásárlás az Optimit új webáruházában, de azonnal elérhető szakmai információk is segítenek a választásban. A termékkategóriák oldalain szakmai szempontok alapján átgondolt és megalkotott szűrőket találsz. Óriási termékkínálatunkat strukturált csoportokba rendeztük, melyek átlátható, felhasználóbarát, letisztult külsővel segítik a tájékozódást az oldalon. Mindenhol igényes, jó minőségű képekkel illusztráltuk termékeinket, hogy minél jobban támogassuk vizuálisan is a gyors termékkiválasztást.

Bízunk benne, hogy webshopunk új funkciói valódi élménnyé tudják tenni a vásárlást Európa legjobb gyártóinak - Alfagomma, Semperit, Rastelli Raccordi, DNP, Gemels, D-Hydro, Uniflex, stb. - termékei közül.

Az előző cikkünkben már szót ejtettünk szaküzleteinkről, és arról, hol találsz meg bennünket. Most a mindig rendelkezésedre álló online áruházunkat szeretnénk bemutatni.

 

Mit nyújt számodra, ha regisztrálsz az Optimit webshopjába és online vásárolsz?

Megújult webáruházunkba azért érdemes regisztrálnod, mert amellett, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálhatod a műszakilag megfelelő termékeket, sokféle hasznos információhoz, szolgáltatáshoz is hozzájuthatsz.
Regisztrált ügyfeleinknek egyedi szolgáltatásokat biztosítunk weboldalunkon, melyekkel egyszerűen és gyorsan áttekinthetik korábbi és aktuális vásárlásaikat, vagy akár 1-2 kattintással újra is rendelhetik azokat. Ezen kívül is számos előnye van, ha saját fiókot regisztrálsz, így nézzük is ezeket a teljesség igénye nélkül.

 

Az Optimit fiókod előnyei

1. Cég- és profil adatok:

  • részletes adminisztrációs beállítások
  • jogosultsági lehetőségek, különböző hozzáférési szintek adása és tiltása
  • szervezeten belüli meghívók küldésének lehetősége
  • több telephelyes működés támogatása

2. Megrendelések és azok állapotának áttekintése:

  • a már elküldött rendelések tételes megjelenítése
  • rendelések státuszának nyomon követése
  • előző rendelésből új rendelés készítése
  • leszámlázott rendelések listázása
  • forgalmi statisztikák lekérése

3. Készlet státusz információk

Minden egyes termék esetében valós idejű raktárkészlet információt jelenítünk meg arra vonatkozóan, hogy a kiválasztott cikk elérhető vagy előrendelhető áruházunkban. A termék megrendelése után igazoljuk vissza, hogy a keresett mennyiség kiszolgálható-e teljes egészében.

4. Számlázási és szállítási cím(ek) mentése és ezek kényelmes használata új megrendeléseknél.

Egy profilon belül több számlázási- vagy szállítási címet is megadhatsz, így amikor online rendelést rögzítesz, nem kell minden egyes alkalommal újra kitöltened az adatokat, illetve a rendelés elküldése előtt pár kattintással kiválaszthatod, hogy mely telephelyre küldjük a megrendelt termékeket. A rögzített címek könnyen frissíthetőek az online fiókban.

5. Kívánságlistát vezethetsz

Kedvedre válogathatsz a több mint 15000 termékből álló kínálatunkból, majd a például gyakran vásárolt termékeket egy egyszerű kattintással megjelölheted, és egyéni listákba rendezheted, hogy a legközelebbi vásárlásnál ne kelljen az összes termékcsoportot végigböngészned, hanem már csak ezt a listát kelljen elővenned. Számtalan, különböző szempont szerinti listát állíthatsz össze, melyeket elnevezhetsz a számodra megfelelő módon. Sőt, ahányan regisztráltok a cégtől, mindenkinek külön listái lehetnek.

6. Megkapod, kizárólag regisztrált ügyfeleinknek szóló különleges ajánlatainkat

Amennyiben a regisztrációkor bepipálod a hírlevél feliratkozást is, mindig naprakész információkkal látunk el aktuális híreinkről, legújabb termékeinkről, akciós készleteinkről és különleges ajánlatainkról.

Amennyiben véletlenül elakadsz a regisztráció során, ne aggódj, csak tárcsázd ügyfélszolgálatunk számát, ahol készségesen állunk rendelkezésedre.

 

Ne feledd: az online vásárlás gyors, hatékony és kényelmes az Optimitnél!

Regisztrálj még ma!